Marzotto – Štúrbaks káva
        
        praží sám majiteľ
- 1933 v malom mestečku Castelgomerto blízko Vincenza bola založená malá rodinná pražiareň.
 - Na začiatku si získala slávu svojou známou značkou Portorico s bohatou históriou.
 - Káva sa praží tradičným spôsobom na ohni z bukového dreva. Po 30 – 32 minútach praženia na horiacom dreve získa špecifickú bohatú, jemne sladkastú chuť, ktorú nikdy pri štandardnom priemyselnom pražení nepocítime.
 - Jednotlivé zmesi sa pražia v malých dávkach čo prináša tu najvyššiu kvalitu kávy.
 - Zelená káva sa dováža z Kolumbie, Hondurasu, Kene a Vietnamu.
 - Časom sa ku tradičnej káve pridala výroba organickej kávy a produktov z jačmeňa.
 - Pražiareň sa v súčasnosti špecializuje na privátne značky kávy, ktoré exportuje do celého sveta.
 - O dokonalosť praženia sa stará sám majiteľ – starý pán Luigi Marzotto
 
